ברוכים הבאים לעולם של Summurai
מי אני? מי אנחנו? ומה באנו לעשות כאן?
Hebrew |
אחת לשבוע, אנחנו שולחים עדכון למייל עם התקצירים החדשים שעלו לדף, ונשמח לשלוח גם אליך.
אנחנו לא מכירים הרבה דברים יותר מרגשים מזה שבחרת לתת בנו אמון! עכשיו רק נשאר לנו להשאיר אותך בעניינים עם כל מה שחם ומעניין.
תודה רבה. נתייחס בהקדם.
האתר שלנו עושה שימוש בטכנולוגיית Cookies למטרות פונקציונאליות וחקר מאפייני שימוש. עצם השימוש באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולשימוש בעוגיות.
מי אני? מי אנחנו? ומה באנו לעשות כאן?
הי, אני טל פלורנטין, מייסד ומנכ״ל Summurai.
ב-13 שנים האחרונות שאני נמנה בין המובילי של תחום חוויית המשתמש בישראל. כתבתי את הספר "חוויית המשתמש" – הספר היחיד בעברית שנכתב בתחום, הקמתי ואני מוביל את מסלול ההסמכה למאפייני חוויית המשתמש וזכיתי בפרס ה-UX Awards – האוסקר של ה-UX בעולם.
תכננתי מעל 160 מוצרים דיגיטליים לארגונים המובילים בישראל, זו היתה הזדמנות מעולה עבורי להסתכל על הצרכים של התעשייה ושל המשתמשים בדיגיטל ולזהות את המגמות להמשך הדרך. אחת המגמות הברורות היא מגמת ההצפה של התוכן. גם אני, כנראה שבדיוק כמוכם – לא הצלחתי לעמוד בקצב ולהשאר מעודכן עם כל מה שהמקצוע שלי דורש. הקמתי את Summurai – כדי לעזור לאנשים עסוקים להתמודד עם בעיית ה- Too much information ופשוט לדעת יותר בפחות מאמץ.
מה זה Summurai ? המילה Summurai היא שילוב של Summary – תקציר, ושל לוחמים סמוראים. הלוחמים הסמוראים חיו לפני 900 שנה ודאגו לשמור על הנכסים של האצולה, וזה בדיוק מה שבאנו לעשות עכשיו, כשהאצולה היא קהל היעד של התוכן שלכם והנכסים שלה הם לא הנכסים הפיזיים, אלא הנכס היקר ביותר של כולנו – הזמן.
Summurai נועדה לתת לכם אמצעי תקשורת חדש – מדויק יותר ומתאים יותר לעידן של עומס מידע.
כזה שיאפשר לקהל היעד שלכם לקבל מידע איכותי, ענייני ומדויק בטקסט או בקול ולצרוך אותו מתי ואיפה שנוח.
יצרנו את הפלייליסט הזה כדי לספר לכם יותר עלינו ועל השירות שלנו וגם לאפשר לכם הזדמנות להעמיק וללמוד את התובנות שגילינו לאורך המסע שלנו – על המאפיינים של מערכת היחסים בין משתמשים בתוכן בעשור השלישי של המאה ה-21.
- מה זה Summy ולמה זה אובייקט התוכן המעניין והרלוונטי ביותר שפגשתם?
- מה אפשר לעשות עם Summies ובאילו תסריטים עסקיים הם יוכלו לעזור לכם?
- למה אודיו זה ערוץ התוכן הכי חשוב שאתם צריכים במערכת היחסים עם הקהל שלכם בעידן של עומס?
- איך מודדים בכלל ערך של תוכן דיגיטלי?
- ואיך מוצאים את ה-Tone of voice של המותג שלכם?
אני מזמין אתכם להמשיך ולהקשיב או לקרוא, כדי להיות ערוכים לעשור הקרוב עם תוכן שמתאים לאתגרים ולהזדמנויות של העשור השלישי של המאה ה-21.
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים.
|
Summurai
מה זה Summy ולמה זה פורמט התוכן הרלוונטי ביותר שפגשתם?
איך נראה תוכן שמותאם לעידן החדש?
03:24
מה זה Summy ולמה זה פורמט התוכן הרלוונטי ביותר שפגשתם?
http://summur.ai/lFYVY
מה זה Summy ולמה זה פורמט התוכן הרלוונטי ביותר שפגשתם?
אנחנו חיים בעידן של עומס אינסופי של מידע. מצד אחד יש לכולנו צורך אמיתי לדעת הרבה יותר על הרבה יותר תחומים, ומצד שני כמות התוכן בעולם הולכת וגדלה בקצב מסחרר, ואיכות התוכן הולכת ויורדת ואיך בכלל נספיק לקרוא את כל מה שמעניין אותנו עם כל כך מעט זמן פנוי? התפקיד של הלוחמים הסמוראים שלנו, הכותבים והעורכים שלנו כפול – מצד אחד לשמור שתוכן רע לא ימצא את דרכו אל קהל היעד, ומצד שני – לזהות את התוכן הטוב באמת ולחתוך אותו לפיסות תוכן קטנות ומדויקות, שיעבירו את מה שצריך לדעת בדרך המדויקת והמינימלית ביותר. במסגרת הדיוק של הגשת התוכן לעולם יצרנו יחידת תוכן חדשה שקוראים לה Summy. הצוות של Summurai יודע לכתוב Summies עצמאיים (StandAlone) בנושאים שתבחרו, או לאתר את המאמרים והתכנים הטובים ביותר ברשת, לסכם אותם ולהקליט את התקציר הקוליים, גם כשהמקור בשפה שונה מהתקציר הסופי. אנחנו אנשים של אנשים ולכן כל זה נעשה על ידי בני אדם ולא מכונות. את תקצירי המאמרים שלנו כותבים רק אנשים שמבינים בעולם התוכן שבו עוסק המאמר. בעידן של מכונות ואלגוריתמים שמנסים להחליף אנשים, אנחנו בצד של האנשים, ויודעים שלפחות בשנים הקרובות - אף אחד לא יוכל לסכם ולהגיש טקסט יותר טוב מבני אנוש שבאמת מבינים על מה מדובר. ל- Summies תוכלו להוסיף כפתורי הנעה לפעולה כמו קישור לרכישה או יצירת קשר טלפוני או ניווט ליעד פיזי באמצעות הנייד. את ה-Summies אנחנו אורזים ב- Summy Boards - לוחות תוכן, ערוצים בנושאים שונים, שהם בעצם פלייליסטים של Summies. SummyBoard יכול להיות פלייליסט סגור או כזה שמתעדכן מפעם לפעם, הוא יכול להיות פתוח לקהל הרחב או לדרוש הרשמה והתוכן שלו יכול להיות מוגש בחינם או בתשלום. לוח התוכן הזה הוא Webי – כלומר – זמין כקישור ברשת, בלי צורך בהתקנה של אפליקציה או כל מחסום אחר בדרך אליו, ואפשר לשלוח קישור לפלייליסט המלא או ל-Summy בודד במייל, בסמס או בווטסאאפ. ה-SummyBoard הוא White label – הוא יקבל את זהות המותג שלכם - את הצבעוניות שלכם, את הלוגו ואת התמונות שתבחרו עבורו, ויהפוך להיות ערוץ תוכן נוסף במערכת היחסים בינכם לבין קהל היעד שלכם. תוכלו להשאיר את ערוץ התוכן הזה אצלינו או לארח אותו תחת האתר שלכם. את לוחות התוכן וה-Summies יוצרים ב-Dojo – מערכת הניהול הסופר מתקדמת שיצרנו, ושאנחנו קצת מאוהבים בה... היא מאפשרת יצירת Summies, ניהול שלהם ומעקב אחרי הביצועים שלהם עם סטטיסטיקות ואפשרות ללמוד מה עובד לכם יותר ואיפה אפשר לשפר. אנחנו מזמינים אתכם ליצור קשר כדי שנקים לכם SummyBoard לדוגמה, כדי לראות ולהרגיש איך זה עובד עבורכם. אבל מה בכלל אפשר לעשות עם Summurai ואיך תוכלו להשתמש בנו כדי לדייק ולקדם את התוכן שלכם? ב-summies הבאים נספר לכם הכל מהכל. אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
03:24
60% Complete
בקרוב
|
|
Summurai
הערך של Summurai לפני מכירה ואחריה
איך נוכל לעזור לכם לעודד מכירה ולהשלים את התהליך שאחריה?
02:57
הערך של Summurai לפני מכירה ואחריה
הפלייליסטים של Summurai הם אמצעי חדש להנגשה של תוכן לקהל יעד עסוק. הם יכולים להיות חלק מתהליך מכירה, ללוות את תהליכי חוויית הלקוח שלכם, להוות תשתית חלופית לבלוג או לתוכן שיווקי ברשת או לשמש כערוץ תקשורת שישאיר את הצוות שלכם בארגון מעודכן בכל מה שחשוב לדעת. בעולם המכירות ביקרתם באולם התצוגה של רכב? קבלו לנייד פלייליסט עם כל מה שצריך לדעת על הרכב הבא שלכם. התעניינתם בקורס? למה שלא תשמעו מהמרצה שלכם את כל מה שצריך לדעת על הקורס ועל הרלוונטיות שלו לתעשייה? הגעתם למלון? קבלו לטלפון את כל האטרקציות שתוכלו למצוא במלון ובסביבה שלו בדרך קצרה, ידידותית למשתמש ולאיכות הסביבה. אם נחשוב על זה לרגע, עכשיו כשאתם מאזינים לפלייליסט שלנו, אתם נמצאים בתוך מסע הלקוח שלנו, תראו כמה דברים אתם מצליחים ללמוד על Summurai בזמן שנוח לכם ובלי נוכחות חיה של מישהו מהצד שלנו... זו הזדמנות לייעל את תהליך המכירה, לחסוך זמן יקר מאנשי המכירות שחוזרים על עצמם מיליון פעמים ביום, לדייק את המסר שלכם, לחתוך אותו לחתיכות קטנות ולאפשר ללקוחות שלכם לדעת הרבה יותר על המוצר שלכם בלי להתאמץ. בואו נדבר על תחום חוויית הלקוח הלקוחות רכשו את המוצר שלכם ויש לכם המון מה לספר להם עליו, אבל ברור שאם תשלחו את זה בטקסט או במדריך למשתמש אף אחד לא יקרא, ואם תשלחו וידאו – תגלו שההפקה יקרה, וכמעט שאין צפיות. שליחה של פלייליסט של Summies תאפשר לקהל היעד שלכם להקשיב כשיהיה להם נוח – ישירות מהנייד. זה יכול להיות הסבר ידידותי על מכונת הקפה שהם רכשו הרגע - איך שומרים עליה, איך בוחרים קפסולות ומה עושים איתן אחרי שממחזרים. זה יכול להיות ההסבר המלא על כרטיס האשראי החדש שלי או איך מתנהל תהליך לקיחת המשכנתא או הנחיות לקראת הביקור הבא שלי בטיפת חלב ישר אחרי שיצאתי מהביקור. זה יכול להיות הסבר על בית המלון שלכם ועל השירותים שתוכלו להציע למבקרים או אפילו ליצור סיור מודרך בלי מדריך, שמבוסס מיקום ויוביל את הלקוחות שלכם לאן שצריך. אם אתם מרצים בקורס, למה שלא תשלחו למשתתפים תקציר בקולכם לשיעור שהרגע נלמד או תקציר של מאמר רלוונטי שיעשיר את הסטודנטים? או שאולי תניחו קוד QR על המוצר הפיזי שלכם ותנגישו ללקוחות פלייליסט עם כל מה שצריך לדעת עליו? אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
02:57
60% Complete
בקרוב
|
|
Summurai
מעצבים מחדש את עולם התוכן הדיגיטלי
איך ייראה התוכן השיווקי שלכם עם סמוראי?
03:40
מעצבים מחדש את עולם התוכן הדיגיטלי
כולם מבינים שכדי לשווק היום - חייבים ליצור תוכן. אגדת השיווק סת' גודין אמר בצורה מדויקת ש-Content marketing זו פשוט הדרך היחידה שנשארה לנו למכור. אבל מסתבר שלמרות שכמעט כל מנהלי השיווק מייצרים תוכן, כ-70% מהם טוענים שזה לא ממש עובד כמו שהם חשבו. יש המון חסמים בדרך ליצירת תוכן טוב, שאנשים באמת צורכים אותו. האבולוציה של כתיבת תוכן מתחילה בהבנה של ארגונים שהם טובים בתחום שהם עוסקים בו, אבל לא בהכרח טובים בכתיבת תוכן על מה שהם עוסקים בו וגם לא ממש טובים בלקדם אותו ברשת. בשלב הזה, ארגונים שוכרים כותבי תוכן ומכתיבים להם על מה לכתוב. הבעיה היא שכותבי התוכן, שיודעים ואוהבים לכתוב, לא יודעים ואוהבים לכתוב על עולם התוכן של החברה שלכם. הם פשוט נאלצים לעשות את זה כדי להתקיים. את התוכן שהם כותבים, ארגונים מקדמים באמצעות פרסומות וקידום בפלטפורמות כמו אאוטבריין וטאבולה. וכדי לשפר את הביצועים – משנים את הכותרות ומשחקים את משחק ה-Click bait – הפיתוי באמצעות כותרות אגרסיביות שברוב המקרים לא תואמות לתוכן האמיתי שתמצאו שם. אבל בואו נכיר במציאות וניתן קצת קרדיט לקהל היעד שלכם. הם יזהו תוך שניות תוכן שטחי שנוצר אך ורק למטרות שיווק, לעומת תוכן מקצועי שנכתב מתוך Passion ורצון אמיתי לשתף ולהועיל על ידי אנשי מקצוע שבקיאים בתחום. התכנים הטובים ביותר ברשת נכתבו על ידי אנשים שמבינים בתחום ויש להם Passion לכתוב, ולרוב – לא שילמו להם על זה. אז איך מייצרים תוכן כזה? לא מייצרים, אלא מוצאים אותו. קוראים לזה Curation. אוצרות. במקום ליצור תוכן ייחודי משלכם ולהתאמץ לייצר אותו באיכות ראויה, אנחנו מציעים לכם כיוון אחר. בואו נאתר את התכנים הטובים ביותר שפורסמו ברשת בתחום שבו אתם עוסקים – ונייצר עבור הלקוחות העסוקים שלכם תקציר קולי למאמרים האלה. במקום שהמותג שלכם יהיה מזוהה עם עוד מותג שמייצר תוכן בבלוג, זו ההזדמנות להפוך את המותג שלכם להיות זה שמאתר את התכנים המעניינים והאיכותיים ברשת ועוזר ללקוחות להישאר מעודכנים בכל מה שקורה בתעשייה במינימום מאמץ. תגידו אתם - איזה מותג ייתפס כמועיל יותר? זה מה ש-Summurai יכול לעשות עבורכם. במקום לעבוד קשה במאמץ להמציא את עצמכם מחדש עם עוד ועוד תוכן ולהתמודד עם הצורך להיאבק בניסיון לשמור על איכות, יש לכם הזדמנות לשמור על איכות יוצאת דופן, לייצר עוד ועוד תוכן, ולעבוד הרבה פחות קשה. התקציר, אגב, יוכל להיות בעברית גם לתוכן באנגלית ולהיפך. זה נכון גם לגבי שפות נוספות. מה לגבי זכויות יוצרים? אל תדאגו, גם את הנושא הזה בדקנו בקפידה. התוכן המקוצר שלנו נוצר ללא שימוש ישיר בתוכן המקורי ואין איתו בעיה של זכויות יוצרים, את התקציר לתוכן נביא תמיד בצורה מתומצתת ולא בקופי – פייסט והוא יופיע עם רפרנס ולינק למאמר המקורי, כי אין לנו שום צורך להפוך אותו לשלנו. להיפך. עצם הציטוט של התוכן בשם אומרו יוצר את הקרדביליות שאנחנו רוצים להשיג. זו הזדמנות לייצר תשתית של תוכן באיכות מדהימה ובפורמט חדשני ומדויק יותר. אתם יכולים להשתמש בפלטפורמה ולהזין את התוכן בעצמכם או שהצוות של Summurai יעשה עבורכם את השירות המלא – החל מאיתור המאמרים, דרך יצירת התקצירים ועד להקלטת התקציר והעלאת התוכן לדף שלכם. אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
03:40
60% Complete
בקרוב
|
|
Summurai
Summurai לעולם הידע וההדרכה הפנים ארגוניים
איך תעשירו את הצוות שלכם בידע ותשאירו את הצוות שלכם חד, מעודכן ומלא מוטיבציה?
02:06
Summurai לעולם הידע וההדרכה הפנים ארגוניים
לכל עובד רציני ומקצועי בארגון יש צורך להישאר מעודכן, להיחשף למגמות, לרכוש ידע וכלים בתחום שלו שיעזרו להיות עובד טוב יותר. אבל כולנו יודעים שלעובדים בארגון אין זמן פנוי. הנה דוגמה אחת מטרידה במיוחד - מחקרים בעולם הרפואה מראים באופן חד-משמעי שרופאים פשוט לא מצליחים למצוא זמן להתעדכן בחידושים האחרונים בעולם הרפואה. Summurai מציעה לארגונים הזדמנות ליצור ערוץ תוכן פנים ארגוני שבמסגרתו יישלחו לעובדים שלכם סיכומי המאמרים העדכניים, הטובים והרלוונטיים ביותר מהרשת. התקצירים הקוליים (והטקסטואליים) יישלחו לעובדים ישירות לנייד בהודעת SMS, וואטסאפ או בפורמט "סטנדרטי יותר" דרך מייל. ממשקי התוכן יהיו ממותגים עם שם הארגון, כדי לחדד ולהדגיש את העובדה שהתוכן הזה הוא חלק מהערך הייחודי של המעסיק לעובדים. מנהלי משאבי האנוש, מנהלי הרווחה או המנהלים המקצועיים יוכלו להגדיר ולהנחות גם את המינון של התוכן, וגם את האופי של התכנים. הארגון יוכל לבחור את התכנים מתוך מאגר התכנים שאנחנו יוצרים או להוסיף סיכומים למאמרים שנציגי הארגון ייבחרו בעצמם, ואפילו -לתת לעובדים את האפשרות להמליץ על תוכן שהם חושבים שיכול להועיל לשאר העובדים. את תקצירי התוכן אפשר יהיה לחלק לתחומים – כמו מיומנויות ניהול רכות, ניהול עובדים, ניהול זמן, מגמות בתעשייה או קטגוריות אחרות שהארגון יבחר. ואם כבר יצרנו ערוץ תקשורת פנים ארגוני, נוכל להשתמש בערוץ הזה גם לטובת שליחת עדכוני הנהלה כמו דבר המנכ"לית לסיכום הרבעון, או לשליחה של עדכונים והנחיות כמו הסברים לגבי תהליך הערכת העובדים השנתי, כדי לחסוך מאמצי הסברה והדרכה שמבזבזים לכולם זמן יקר. אם בא לכם לטעום ולהרגיש – נשמח ליצור פלייליסט כזה לדוגמה, כדי שתוכלו להפעיל אותו ולהעביר בין מקבלי ההחלטות כבר מחר בבוקר. אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
02:06
60% Complete
בקרוב
|
|
Summurai
החיבור בין סמוראי לעולם הפודקאסטים
ההזדמנות להניח את הפודקאסט שלכם על הפלטפורמה של סמוראי
02:01
החיבור בין סמוראי לעולם הפודקאסטים
החיבור שלנו עם עולם הפודקאסטים מתבסס על מאפיינים שדווקא פחות שייכים לסיפור הסמוראי המקורי. לפני הכל, יש לנו יתרון יחסי על כל נגני הפודקאסטים בעולם – והוא שממשקי המשתמש שלנו מותאמים לעברית – מצרך שפשוט לא קיים בעולם של נגני הפודקאסטים האחרים. אבל זה לא היתרון היחסי היחיד שלנו. ממשקי המשתמש של Summuraiמאפשרים לאסוף סטטיסטיקות שימוש ונתוני השמעה בווב ומציעים כמה פיצ'רים שלא פגשתם קודם – שליחת פידבק לתוכן, הרשמה לעדכונים, שליחת אייטם מהווב ישירות לנייד כדי לשמוע מאוחר יותר ויצירה של פלייליסטים להאזנה מאוחר יותר. זו הסיבה שרדיו תל-אביב 102fm בחרו ב- Summurai להיות פלטפורמת הנגשת התוכן הקולי בווב. לכל אחת מהתוכניות שמשודרות בתחנה יש ערוץ ייעודי ב-Summurai שמרכז את כל תכני האודיו שמופקים – יש שם גם תוכניות מלאות וגם חלוקה של התוכניות ליחידות תוכן עצמאיות לפי אייטם. כל התוכן הזה מוצג באמצעות ממשקי המשתמש של Summurai לדסקטופ ולמובייל ומנוהל ממערכות הניהול של Summurai מאחורי הקלעים, אבל יושב על אתר האינטרנט של 102fm. עוד הזדמנות יוצאת דופן היא ביכולת לבנות פלייליסטים נפרדים שמבוססים על התוכן שלכם. אם בא לכם לראות את הפודקאסט שלכם על הפלטפורמה של Summurai, כל מה שצריך זה ליצור קשר, כדי שנטען את ה-RSS שלכם ונראה מה יצא! אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
02:01
60% Complete
בקרוב
|
|
Summurai
המקום של אודיו בציר הזמן של הלקוחות שלכם
מה ההזדמנות המיוחדת שאודיו מאפשר בעולם העמוס של הלקוחות שלכם?
02:32
המקום של אודיו בציר הזמן של הלקוחות שלכם
כדי להבין אודיו באמת - צריך להבין צירי זמן ומסעות של משתמשים. מסע משתמש או מסע לקוח הוא תהליך שבו מציירים את ציר הזמן של הלקוח מתחילת היום ועד לסופו, מאתרים את האינטראקציות של הלקוח עם הארגון ומנתחים את המאפיינים של כל אחת מנקודות המפגש. כשמציירים את ציר הזמן הזה עבור המשתמש הדיגיטלי הממוצע, אפשר לזהות את כל נקודות המפגש בין הקהל הרחב לבין עולמות הדיגיטל. ארגונים גדולים מאד בעולם חקרו לעומק את צירי הזמן האופייניים ואת מאפייני המפגש של כולנו עם ממשקים דיגיטליים, והתובנות מאד מעניינות. מסתבר שאופי המפגש שלנו עם מסך הדסקטופ במחשב הנייד או השולחני שלנו שונה מאד מאופי המפגש שלנו עם הטאבלט, וכמובן שלמפגש עם הסמארטפון יש מאפיינים שונים לחלוטין משניהם. איך הם שונים? במטרות השימוש בממשק, משך זמן השימוש, צורת התפעול, ההקשר שבו מתבצע השימוש וכו׳. לכל אחד מהמפגשים יש אופי שונה לחלוטין. זו גם הסיבה שכשמתכננים ממשקי משתמש למכשירים שונים, כדאי לתכנן כל אחד מהם בנפרד ולא לגזור את ממשקי הסמארטפון שלכם ממה שמופיע באתר בדקסטופ, למשל. כשמסתכלים על ציר הזמן מנקודת המבט של התוכן שאתם רוצים להנגיש לקהל היעד שלכם מגלים תמונה מורכבת. ברוב המצבים שבהם יש לקהל היעד שלכם אפשרות לצרוך את התוכן שלכם בטקסט או בוידאו – הם עסוקים מדי בשביל זה. אם כתבתם מאמר מקצועי מקיף והלקוח שלכם יתקל בו במהלך יום העבודה בדסקטופ, זה יהיה זמן בעייתי מאד, כיוון שהמטרה של הלקוח בזמן הזה היא לעבוד ולא לקרוא. אבל אם נתכנן את המפגש עם התוכן בצורה נכונה – נוכל, למשל, להציב בדף התוכן שלנו כפתור "שליחה לנייד" שיאפשר למשתמש להאזין לתוכן הזה מאוחר יותר. מתי? בזמן שבו יהיה ללקוח פנאי לצרוך תוכן קולי כתוכן משני. אם תרצו להצליח להביא את התוכן שלכם לנקודות בזמן שבהן ללקוחות שלכם יש אפשרות להאזין – נשמח לעזור לכם ליצור תשתית שתאפשר להגיע לשם ממש בקלות. אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
02:32
60% Complete
בקרוב
|
|
Summurai
איך מודדים את איכות התוכן שלכם?
הכירו את מודל החזר ההשקעה של התוכן הדיגיטלי
02:45
איך מודדים את איכות התוכן שלכם?
בעידן של עומס מידע, כשכל כך הרבה תוכן מגיע אל הלקוחות שלכם מכל כך הרבה כיוונים, יש ערך מכריע לאיכות התוכן. לרוב הארגונים היום כבר ברור שרק תוכן איכותי באמת, שנוצר ממקום של כוונה לתת ערך, יעזור לבנות נאמנות למותג לאורך זמן. אחת השאלות החשובות ביותר לדעתנו היא איך מודדים את האיכות של תוכן? איך נוכל לוודא שהתוכן שאנחנו מייצרים באמת יהיה בעל ערך ללקוחות שלנו? כיוון שאנחנו ב-Summruai מגיעים מעולמות חוויית המשתמש – כאן דווקא היה לנו קל להביא מודל מקובל שמהווה בסיס חשוב בתחום שלנו. לפני כמה שנים יצר חוקר בשם B.J Fogg מאוניברסיטת סטנפורד, מודל שבוחן את היכולת שלנו להשפיע על ההתנהגות של משתמשים ולקוחות. ההנחה הבסיסית במודל היא שכשהמשתמש או הלקוח יתקל בתוכן שלכם ויצטרך להחליט אם לצרוך אותו או לא, ההחלטה שלו תהיה תלויה בשילוב בין שני פרמטרים – המוטיבציה והיכולת. מדד המוטיבציה עוסק בשאלה הפשוטה האם התוכן שאתם מציעים בעל ערך ומועיל עבור הצרכן. הכותרת של התוכן שמרמזת מה יש בו, יחד עם התמונה המצורפת שמופיעה לידו – יהיו הבסיס להחלטה של המשתמש אם ללחוץ או לא. זו הסיבה שכותרות משכנעות שמבטיחות ערך עובדות כל כך טוב, גם כשהתוכן בפועל לא ממש עומד בציפייה. המדד השני הוא מדד הקושי. כלומר – כמה קל או קשה יהיה לצרוך את התוכן. כשמדובר בטקסט – הקושי לקרוא והזמן שזה יגזול יגרמו לכך שברוב המקרים – הקוראים יחליטו לשמור את התוכן לאחר כך או פשוט לוותר. כשמדובר על וידאו – הבעיה לא שונה. כולנו חווים קושי להתחייב לצפיה בוידאו שיש לו ערך מקצועי. כמה הרצאות טד והרצאות מכנסים מחכות אצלכם ברשימת הצפייה? במבחן הקושי – לוידאו וטקסט יש חסרון גדול – הם מחייבים את כל תשומת הלב של המשתמש, ובינינו - למי יש זמן להגיע אליהם? כשמדובר באודיו, ההחלטה פשוטה יותר, כי אפשר להאזין גם במקביל לפעולות אחרות. אבל בואו נוסיף לרגע את ההקשר. את הוידאו והטקסט שתופסים אותנו במהלך העבודה – אנחנו נוטים להזיז הצידה, כדי שנוכל להתרכז בעבודה עצמה. ובשעות הערב – נרצה לרוב למלא את הזמן שלנו בתוכן חווייתי ולא בתוכן מקצועי. הזמנים שבהם יש לנו יכולת להקדיש זמן ומאמץ להעשרה ורכישת ידע נוסף הם דווקא זמני הביניים שבהם אנחנו עושים פעולה אחרת כמו ספורט, נהיגה, שוטפים כלים או מורידים את הכלב. ולנקודות הזמן האלו אפשר להגיע רק אם התוכן מגיע בפורמט קולי. כשיצאנו לדרך עם Summurai יצרנו מדד לבחינת איכות התוכן בעולם. קראנו לו V.E.R - Value/Effort Rate – כלומר – היחס בין המאמץ שמושקע לבין הערך שאנחנו מקבלים מהתוכן. מצאנו שבעידן הנוכחי - רוב הטקסטים שאנחנו קוראים, בסוף משאירים אותנו עם התחושה שהטקסט לא היה שווה את המאמץ שהקדשנו לו. גם כשמדובר בפודקאסטים – בהרבה מקרים יש פער עצום בין האורך של הפודקאסט לבין הערך שקיבלנו מההאזנה לו. ה-Summies – התקצירים הקוליים - מגישים את התוכן בעל יחס הערך לעומת מאמץ הגבוה ביותר שקיים בעולם הדיגיטלי. 3 דקות של תוכן מזוקק שנבחר ונערך בקפידה כדי להביא מקסימום ערך, ומוגש באודיו – כלומר – דורש מינימום מאמץ ומשתלב בזמנים שבהם אנחנו זמינים לדעת יותר. כדי לאפשר גמישות – הוספנו גם את הטקסט ל-Summy, כדי לאפשר למשתמשים לבחור. שלומי בכר
אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
02:45
60% Complete
בקרוב
|
|
Summurai
למצוא את הטון אוף ווייס
מהו Tone of voice, איך מגדירים אותו ולמה הוא קריטי להאזנה?
03:07
למצוא את הטון אוף ווייס
כבר אמרנו שלאודיו יש יתרון יחסי בעובדה שאפשר לצרוך אותו כפעילות משנית במקביל לפעילות עיקרית אחרת. אבל לא דיברנו על יתרון נוסף והרבה יותר מעניין של אודיו. תוכן קולי מאפשר לשבור את הקרח וליצור מפגש אנושי, רגשי וחם הרבה יותר עם הלקוחות שלכם. כשמתחילים ליצור תוכן קולי, מגיעים מהר מאד לשאלה איזה קול נרצה שייצג את המסר והמותג שלנו. כשיוצאים מהאיזור הקר של התוכן הכתוב, חייבים לבחור פרזנטורית או פרזנטור שמבטאים הכי טוב את המותג שלכם. את מי תרצו שהלקוחות שלכם יפגשו ומהו ה-Tone of voice שתרצו שיהיה לה או לו? הגשת התוכן בקול אנושי וידידותי היא לא גימיק. מסתבר שפשוט אי אפשר אחרת. כשאתם או הלקוחות שלכם צורכים תוכן קולי כפעילות משנית, בזמן נהיגה או כל פעילות אחרת, מרבית המשאבים הקוגניטיביים שלכם צריכים להמשיך להיות מרוכזים במשימה העיקרית שלכם ולא בפענוח הקול. וכשרובוט או קריין רשמי מדי מדבר אליכם, המערכת הקוגניטיבית בוחרת בדרך הקלה – לסנן. כדי לעבור את מחסום הקשב, התוכן שמוגש בקול צריך להיות בגובה העיניים – כמו בתוכניות הרדיו או בשיחה עם מישהו אחר שיושב לצדכם ברכב. רק תוכן כזה יעבור את מחסומי הקשב שלכם. כשיצאנו לדרך עם התקצירים הקוליים של Summurai עשינו שימוש במנועי Text to speech, והפידבק מהמאזינים היה שהם פשוט לא מצליחים להקשיב. קיבלנו החלטה דרמטית להחליף את המנועים הטכנולוגיים בבני אנוש, וביום הראשון שעלינו לאוויר עם תוכן בקריינות אנושית – אנשים שאלו – "זה Text to speech, נכון?". הכי מעליב שאפשר! הבנו שהתוכן שלנו עדין מרגיש כמו קריינות רובוטית כי הטקסט שלנו כתוב לקריאה ולא להגשה בקול. הכתיבה של כולנו נוטה להיות הרבה יותר מדי רשמית, כי ככה לימדו אותנו. אבל תוכן קולי חייב להיות רך הרבה יותר. אז עברנו לכתוב תוכן שדומה הרבה יותר לתסריט להגשה - במקום טקסטים כתובים בפורמט הקלאסי – ושם אפשר לראות את הקסם. כשתצאו לדרך עם יצירה של תוכן קולי, חשוב שתזכרו לא לבחון את הטקסטים בקריאה אלא להבין איך שוברים את הקרח ויוצרים שיחה בגובה העיניים. נסו לשאול את עצמכם עם מי תרצו שהלקוחות שלכם ידברו ואיזה סוג של נעליים הנציג שלכם צריך לנעול בזמן הקלטת הקול. זה יעזור לכם לזהות את הקול שהכי נכון לכם. אם הגעתם עד לכאן, פגשתם באופן אישי את מה ש- Summurai יודעת לעשות. עכשיו, שאתם יודעים מי אנחנו ומה אנחנו מציעים וחוויתם את זה בעצמכם, כל מה שנשאר זה לצאת לדרך ולהוסיף את ערוץ התקשורת הזה למערכת היחסים שבינכם לבין הלקוחות שלכם. נשמח ליצור תוכן כזה ולעזור לכם להנגיש אותו בכלים של Summurai. אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
03:07
60% Complete
בקרוב
|
|
Summurai
ברוכים הבאים לעידן של תוכן קצר. ממש.
הגיע הזמן להתאים את אורך התוכן לסבלנות של קהל היעד שלכם אורחים: מירית טובי מנהלת מחלקת הדרמה גיא לוי מפיק ראשי
02:16
ברוכים הבאים לעידן של תוכן קצר. ממש.
טוויטר הגיעו לעולם ב-2006 ופתחו את הדלת לעולם של תוכן מצומצם עם הגבלת המסרים ל-140 תווים. מחפשים תוכן מעמיק? ההרצאות של טד תוכננו במקור ל-18 דקות, אבל בשנים האחרונות הבינו בטד ש-18 דקות זה נצח בעולם של היום וקיצרו את ההרצאות ל-5 דקות. גם הלמידה משתנה ומונחים כמו Micro learning – למידה בחתיכות קטנות לאורך זמן – תופסת מקום משמעותי. דור ה-Y הביא לעולם תרבות של TL;DR – Too long didn’t read או אמ;לק – "ארוך מדי - לא קראתי", והודיעו לכולנו שאם לא נקצר ונדייק את התוכן, הם פשוט לא יהיו שם בצד השני. אם נציץ לרגע בעולם הספרים הדיגיטליים – אחרי ההצלחה של Audible שהפכו את הספרים הכתובים לספרים קוליים, הופיעו מוצרים כמו Blinkist ו-Instaread שמציעים תקצירים קוליים לספרים, ומנסים להעביר את הרעיון המרכזי בספר בפחות מ-15 דקות, בהצלחה טובה יותר או פחות. התוכן שבחרנו ב-Summurai מוכוון ל-3 דקות. הבחירה ב-3 דקות היא איזון בין היכולת להעמיק, לגעת בנקודה ולחפור בה ולא להסתפק באמירה שטחית, אבל להתמקד. המסר שלכם ארוך יותר? אולי יהיה נכון לפצל אותו ל-2 Summies. סושי. כבר אמרנו. אבל ליצור תוכן קצר ששומר על איכות זה רחוק מלהיות קל. מארק טוויין כתב פעם – "אני מתנצל ששלחתי לך מכתב ארוך, לא היה לי זמן לקצר". יצירת תוכן קצר וממוקד קשה הרבה יותר מכתיבה של טקסטים ארוכים ומעייפים. זו בדיוק ההתמחות של הצוות של Summurai ונשמח לעזור לכם ליצור תוכן כזה ולאפשר למותג שלכם להיות מזוהה עם תוכן קל לעיכול עם ערך מוסף אדיר.
אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
02:16
60% Complete
בקרוב
|
איך נראה תוכן שמותאם לעידן החדש?
אנחנו חיים בעידן של עומס אינסופי של מידע. מצד אחד יש לכולנו צורך אמיתי לדעת הרבה יותר על הרבה יותר תחומים, ומצד שני כמות התוכן בעולם הולכת וגדלה בקצב מסחרר, ואיכות התוכן הולכת ויורדת ואיך בכלל נספיק לקרוא את כל מה שמעניין אותנו עם כל כך מעט זמן פנוי?
התפקיד של הלוחמים הסמוראים שלנו, הכותבים והעורכים שלנו כפול – מצד אחד לשמור שתוכן רע לא ימצא את דרכו אל קהל היעד, ומצד שני – לזהות את התוכן הטוב באמת ולחתוך אותו לפיסות תוכן קטנות ומדויקות, שיעבירו את מה שצריך לדעת בדרך המדויקת והמינימלית ביותר.
במסגרת הדיוק של הגשת התוכן לעולם יצרנו יחידת תוכן חדשה שקוראים לה Summy.
ה- Summy הוא הסושי של עולם התוכן. הוא קטן, מדויק וסופר אפקטיבי. הוא מורכב מכ-300 מילים ומוגש באודיו ובטקסט ומאפשר לצרוך אותו מתי שנוח. זה יכול להיות Summy שנוצר מלכתחילה כתוכן קצר או תקציר למאמר אקדמי, כתבה, בלוג פוסט, וידאו, פודקאסט או הרצאה מהרשת ותוכלו ליצור אותו בעצמכם או להיעזר בצוות של Summurai כדי שניצור אותו עבורכם.
הצוות של Summurai יודע לכתוב Summies עצמאיים (StandAlone) בנושאים שתבחרו, או לאתר את המאמרים והתכנים הטובים ביותר ברשת, לסכם אותם ולהקליט את התקציר הקוליים, גם כשהמקור בשפה שונה מהתקציר הסופי.
אנחנו אנשים של אנשים ולכן כל זה נעשה על ידי בני אדם ולא מכונות. את תקצירי המאמרים שלנו כותבים רק אנשים שמבינים בעולם התוכן שבו עוסק המאמר. בעידן של מכונות ואלגוריתמים שמנסים להחליף אנשים, אנחנו בצד של האנשים, ויודעים שלפחות בשנים הקרובות - אף אחד לא יוכל לסכם ולהגיש טקסט יותר טוב מבני אנוש שבאמת מבינים על מה מדובר.
ל- Summies תוכלו להוסיף כפתורי הנעה לפעולה כמו קישור לרכישה או יצירת קשר טלפוני או ניווט ליעד פיזי באמצעות הנייד.
את ה-Summies אנחנו אורזים ב- Summy Boards - לוחות תוכן, ערוצים בנושאים שונים, שהם בעצם פלייליסטים של Summies.
SummyBoard יכול להיות פלייליסט סגור או כזה שמתעדכן מפעם לפעם, הוא יכול להיות פתוח לקהל הרחב או לדרוש הרשמה והתוכן שלו יכול להיות מוגש בחינם או בתשלום. לוח התוכן הזה הוא Webי – כלומר – זמין כקישור ברשת, בלי צורך בהתקנה של אפליקציה או כל מחסום אחר בדרך אליו, ואפשר לשלוח קישור לפלייליסט המלא או ל-Summy בודד במייל, בסמס או בווטסאאפ. ה-SummyBoard הוא White label – הוא יקבל את זהות המותג שלכם - את הצבעוניות שלכם, את הלוגו ואת התמונות שתבחרו עבורו, ויהפוך להיות ערוץ תוכן נוסף במערכת היחסים בינכם לבין קהל היעד שלכם. תוכלו להשאיר את ערוץ התוכן הזה אצלינו או לארח אותו תחת האתר שלכם.
את לוחות התוכן וה-Summies יוצרים ב-Dojo – מערכת הניהול הסופר מתקדמת שיצרנו, ושאנחנו קצת מאוהבים בה... היא מאפשרת יצירת Summies, ניהול שלהם ומעקב אחרי הביצועים שלהם עם סטטיסטיקות ואפשרות ללמוד מה עובד לכם יותר ואיפה אפשר לשפר.
אנחנו מזמינים אתכם ליצור קשר כדי שנקים לכם SummyBoard לדוגמה, כדי לראות ולהרגיש איך זה עובד עבורכם. אבל מה בכלל אפשר לעשות עם Summurai ואיך תוכלו להשתמש בנו כדי לדייק ולקדם את התוכן שלכם? ב-summies הבאים נספר לכם הכל מהכל.
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים.
איך נוכל לעזור לכם לעודד מכירה ולהשלים את התהליך שאחריה?
הפלייליסטים של Summurai הם אמצעי חדש להנגשה של תוכן לקהל יעד עסוק. הם יכולים להיות חלק מתהליך מכירה, ללוות את תהליכי חוויית הלקוח שלכם, להוות תשתית חלופית לבלוג או לתוכן שיווקי ברשת או לשמש כערוץ תקשורת שישאיר את הצוות שלכם בארגון מעודכן בכל מה שחשוב לדעת.
בעולם המכירות
הלקוח הפוטנציאלי שלכם התעניין במוצר – ביקר בדף הבית או במרכז המכירות שלכם, אבל אין לו זמן וסבלנות להעמיק בכל הפרטים. עכשיו זה הזמן לשלוח ללקוח הפוטנציאלי שלכם פלייליסט של Summies קצרים וממוקדים שילמדו אותו את כל מה שהוא צריך לדעת על המוצר שלכם, מבלי שהוא יצטרך לקרוא.
ביקרתם באולם התצוגה של רכב? קבלו לנייד פלייליסט עם כל מה שצריך לדעת על הרכב הבא שלכם. התעניינתם בקורס? למה שלא תשמעו מהמרצה שלכם את כל מה שצריך לדעת על הקורס ועל הרלוונטיות שלו לתעשייה? הגעתם למלון? קבלו לטלפון את כל האטרקציות שתוכלו למצוא במלון ובסביבה שלו בדרך קצרה, ידידותית למשתמש ולאיכות הסביבה.
אם נחשוב על זה לרגע, עכשיו כשאתם מאזינים לפלייליסט שלנו, אתם נמצאים בתוך מסע הלקוח שלנו, תראו כמה דברים אתם מצליחים ללמוד על Summurai בזמן שנוח לכם ובלי נוכחות חיה של מישהו מהצד שלנו... זו הזדמנות לייעל את תהליך המכירה, לחסוך זמן יקר מאנשי המכירות שחוזרים על עצמם מיליון פעמים ביום, לדייק את המסר שלכם, לחתוך אותו לחתיכות קטנות ולאפשר ללקוחות שלכם לדעת הרבה יותר על המוצר שלכם בלי להתאמץ.
בואו נדבר על תחום חוויית הלקוח
הלקוחות רכשו את המוצר שלכם ויש לכם המון מה לספר להם עליו, אבל ברור שאם תשלחו את זה בטקסט או במדריך למשתמש אף אחד לא יקרא, ואם תשלחו וידאו – תגלו שההפקה יקרה, וכמעט שאין צפיות. שליחה של פלייליסט של Summies תאפשר לקהל היעד שלכם להקשיב כשיהיה להם נוח – ישירות מהנייד.
זה יכול להיות הסבר ידידותי על מכונת הקפה שהם רכשו הרגע - איך שומרים עליה, איך בוחרים קפסולות ומה עושים איתן אחרי שממחזרים. זה יכול להיות ההסבר המלא על כרטיס האשראי החדש שלי או איך מתנהל תהליך לקיחת המשכנתא או הנחיות לקראת הביקור הבא שלי בטיפת חלב ישר אחרי שיצאתי מהביקור.
זה יכול להיות הסבר על בית המלון שלכם ועל השירותים שתוכלו להציע למבקרים או אפילו ליצור סיור מודרך בלי מדריך, שמבוסס מיקום ויוביל את הלקוחות שלכם לאן שצריך.
אם אתם מרצים בקורס, למה שלא תשלחו למשתתפים תקציר בקולכם לשיעור שהרגע נלמד או תקציר של מאמר רלוונטי שיעשיר את הסטודנטים?
או שאולי תניחו קוד QR על המוצר הפיזי שלכם ותנגישו ללקוחות פלייליסט עם כל מה שצריך לדעת עליו?
באמת שאין סוף לאפשרויות. אנחנו רק סקרנים לגלות לאן תיקחו את ההזדמנות הזו.
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים.
איך ייראה התוכן השיווקי שלכם עם סמוראי?
כולם מבינים שכדי לשווק היום - חייבים ליצור תוכן. אגדת השיווק סת' גודין אמר בצורה מדויקת ש-Content marketing זו פשוט הדרך היחידה שנשארה לנו למכור. אבל מסתבר שלמרות שכמעט כל מנהלי השיווק מייצרים תוכן, כ-70% מהם טוענים שזה לא ממש עובד כמו שהם חשבו. יש המון חסמים בדרך ליצירת תוכן טוב, שאנשים באמת צורכים אותו.
האבולוציה של כתיבת תוכן מתחילה בהבנה של ארגונים שהם טובים בתחום שהם עוסקים בו, אבל לא בהכרח טובים בכתיבת תוכן על מה שהם עוסקים בו וגם לא ממש טובים בלקדם אותו ברשת. בשלב הזה, ארגונים שוכרים כותבי תוכן ומכתיבים להם על מה לכתוב. הבעיה היא שכותבי התוכן, שיודעים ואוהבים לכתוב, לא יודעים ואוהבים לכתוב על עולם התוכן של החברה שלכם. הם פשוט נאלצים לעשות את זה כדי להתקיים.
את התוכן שהם כותבים, ארגונים מקדמים באמצעות פרסומות וקידום בפלטפורמות כמו אאוטבריין וטאבולה. וכדי לשפר את הביצועים – משנים את הכותרות ומשחקים את משחק ה-Click bait – הפיתוי באמצעות כותרות אגרסיביות שברוב המקרים לא תואמות לתוכן האמיתי שתמצאו שם.
אבל בואו נכיר במציאות וניתן קצת קרדיט לקהל היעד שלכם. הם יזהו תוך שניות תוכן שטחי שנוצר אך ורק למטרות שיווק, לעומת תוכן מקצועי שנכתב מתוך Passion ורצון אמיתי לשתף ולהועיל על ידי אנשי מקצוע שבקיאים בתחום. התכנים הטובים ביותר ברשת נכתבו על ידי אנשים שמבינים בתחום ויש להם Passion לכתוב, ולרוב – לא שילמו להם על זה. אז איך מייצרים תוכן כזה? לא מייצרים, אלא מוצאים אותו.
קוראים לזה Curation. אוצרות. במקום ליצור תוכן ייחודי משלכם ולהתאמץ לייצר אותו באיכות ראויה, אנחנו מציעים לכם כיוון אחר. בואו נאתר את התכנים הטובים ביותר שפורסמו ברשת בתחום שבו אתם עוסקים – ונייצר עבור הלקוחות העסוקים שלכם תקציר קולי למאמרים האלה. במקום שהמותג שלכם יהיה מזוהה עם עוד מותג שמייצר תוכן בבלוג, זו ההזדמנות להפוך את המותג שלכם להיות זה שמאתר את התכנים המעניינים והאיכותיים ברשת ועוזר ללקוחות להישאר מעודכנים בכל מה שקורה בתעשייה במינימום מאמץ. תגידו אתם - איזה מותג ייתפס כמועיל יותר?
זה מה ש-Summurai יכול לעשות עבורכם. במקום לעבוד קשה במאמץ להמציא את עצמכם מחדש עם עוד ועוד תוכן ולהתמודד עם הצורך להיאבק בניסיון לשמור על איכות, יש לכם הזדמנות לשמור על איכות יוצאת דופן, לייצר עוד ועוד תוכן, ולעבוד הרבה פחות קשה. התקציר, אגב, יוכל להיות בעברית גם לתוכן באנגלית ולהיפך. זה נכון גם לגבי שפות נוספות.
מה לגבי זכויות יוצרים? אל תדאגו, גם את הנושא הזה בדקנו בקפידה. התוכן המקוצר שלנו נוצר ללא שימוש ישיר בתוכן המקורי ואין איתו בעיה של זכויות יוצרים, את התקציר לתוכן נביא תמיד בצורה מתומצתת ולא בקופי – פייסט והוא יופיע עם רפרנס ולינק למאמר המקורי, כי אין לנו שום צורך להפוך אותו לשלנו. להיפך. עצם הציטוט של התוכן בשם אומרו יוצר את הקרדביליות שאנחנו רוצים להשיג.
זו הזדמנות לייצר תשתית של תוכן באיכות מדהימה ובפורמט חדשני ומדויק יותר. אתם יכולים להשתמש בפלטפורמה ולהזין את התוכן בעצמכם או שהצוות של Summurai יעשה עבורכם את השירות המלא – החל מאיתור המאמרים, דרך יצירת התקצירים ועד להקלטת התקציר והעלאת התוכן לדף שלכם.
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים.
איך תעשירו את הצוות שלכם בידע ותשאירו את הצוות שלכם חד, מעודכן ומלא מוטיבציה?
לכל עובד רציני ומקצועי בארגון יש צורך להישאר מעודכן, להיחשף למגמות, לרכוש ידע וכלים בתחום שלו שיעזרו להיות עובד טוב יותר. אבל כולנו יודעים שלעובדים בארגון אין זמן פנוי. הנה דוגמה אחת מטרידה במיוחד - מחקרים בעולם הרפואה מראים באופן חד-משמעי שרופאים פשוט לא מצליחים למצוא זמן להתעדכן בחידושים האחרונים בעולם הרפואה.
Summurai מציעה לארגונים הזדמנות ליצור ערוץ תוכן פנים ארגוני שבמסגרתו יישלחו לעובדים שלכם סיכומי המאמרים העדכניים, הטובים והרלוונטיים ביותר מהרשת. התקצירים הקוליים (והטקסטואליים) יישלחו לעובדים ישירות לנייד בהודעת SMS, וואטסאפ או בפורמט "סטנדרטי יותר" דרך מייל.
ממשקי התוכן יהיו ממותגים עם שם הארגון, כדי לחדד ולהדגיש את העובדה שהתוכן הזה הוא חלק מהערך הייחודי של המעסיק לעובדים.
מנהלי משאבי האנוש, מנהלי הרווחה או המנהלים המקצועיים יוכלו להגדיר ולהנחות גם את המינון של התוכן, וגם את האופי של התכנים. הארגון יוכל לבחור את התכנים מתוך מאגר התכנים שאנחנו יוצרים או להוסיף סיכומים למאמרים שנציגי הארגון ייבחרו בעצמם, ואפילו -לתת לעובדים את האפשרות להמליץ על תוכן שהם חושבים שיכול להועיל לשאר העובדים.
את תקצירי התוכן אפשר יהיה לחלק לתחומים – כמו מיומנויות ניהול רכות, ניהול עובדים, ניהול זמן, מגמות בתעשייה או קטגוריות אחרות שהארגון יבחר.
ואם כבר יצרנו ערוץ תקשורת פנים ארגוני, נוכל להשתמש בערוץ הזה גם לטובת שליחת עדכוני הנהלה כמו דבר המנכ"לית לסיכום הרבעון, או לשליחה של עדכונים והנחיות כמו הסברים לגבי תהליך הערכת העובדים השנתי, כדי לחסוך מאמצי הסברה והדרכה שמבזבזים לכולם זמן יקר.
אם בא לכם לטעום ולהרגיש – נשמח ליצור פלייליסט כזה לדוגמה, כדי שתוכלו להפעיל אותו ולהעביר בין מקבלי ההחלטות כבר מחר בבוקר.
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים.
ההזדמנות להניח את הפודקאסט שלכם על הפלטפורמה של סמוראי
החיבור שלנו עם עולם הפודקאסטים מתבסס על מאפיינים שדווקא פחות שייכים לסיפור הסמוראי המקורי.
בזכות העובדה שיש לנו ממשקי משתמש אופטימליים להגשת אודיו בווב, יוצרי פודקאסטים ותוכן קולי התחילו לאהוב אותנו.
לפני הכל, יש לנו יתרון יחסי על כל נגני הפודקאסטים בעולם – והוא שממשקי המשתמש שלנו מותאמים לעברית – מצרך שפשוט לא קיים בעולם של נגני הפודקאסטים האחרים. אבל זה לא היתרון היחסי היחיד שלנו. ממשקי המשתמש של Summuraiמאפשרים לאסוף סטטיסטיקות שימוש ונתוני השמעה בווב ומציעים כמה פיצ'רים שלא פגשתם קודם – שליחת פידבק לתוכן, הרשמה לעדכונים, שליחת אייטם מהווב ישירות לנייד כדי לשמוע מאוחר יותר ויצירה של פלייליסטים להאזנה מאוחר יותר.
זו הסיבה שרדיו תל-אביב 102fm בחרו ב- Summurai להיות פלטפורמת הנגשת התוכן הקולי בווב. לכל אחת מהתוכניות שמשודרות בתחנה יש ערוץ ייעודי ב-Summurai שמרכז את כל תכני האודיו שמופקים – יש שם גם תוכניות מלאות וגם חלוקה של התוכניות ליחידות תוכן עצמאיות לפי אייטם. כל התוכן הזה מוצג באמצעות ממשקי המשתמש של Summurai לדסקטופ ולמובייל ומנוהל ממערכות הניהול של Summurai מאחורי הקלעים, אבל יושב על אתר האינטרנט של 102fm.
עוד הזדמנות יוצאת דופן היא ביכולת לבנות פלייליסטים נפרדים שמבוססים על התוכן שלכם.
כלומר – נניח שאתם מפיקים פודקאסט שמתפרסם אחת לשבוע וכבר יש לכם 45 פרקים שעלו לאוויר.
מתוך הפרקים האלה – תוכלו ליצור פלייליסטים ייעודיים. למשל – יצירת פלייליסט של 7 פרקים מהפודקאסט שרלוונטיים ליזמים מתחילים.
אם בא לכם לראות את הפודקאסט שלכם על הפלטפורמה של Summurai, כל מה שצריך זה ליצור קשר, כדי שנטען את ה-RSS שלכם ונראה מה יצא!
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים.
מה ההזדמנות המיוחדת שאודיו מאפשר בעולם העמוס של הלקוחות שלכם?
כדי להבין אודיו באמת - צריך להבין צירי זמן ומסעות של משתמשים. מסע משתמש או מסע לקוח הוא תהליך שבו מציירים את ציר הזמן של הלקוח מתחילת היום ועד לסופו, מאתרים את האינטראקציות של הלקוח עם הארגון ומנתחים את המאפיינים של כל אחת מנקודות המפגש.
כשמציירים את ציר הזמן הזה עבור המשתמש הדיגיטלי הממוצע, אפשר לזהות את כל נקודות המפגש בין הקהל הרחב לבין עולמות הדיגיטל. ארגונים גדולים מאד בעולם חקרו לעומק את צירי הזמן האופייניים ואת מאפייני המפגש של כולנו עם ממשקים דיגיטליים, והתובנות מאד מעניינות.
מסתבר שאופי המפגש שלנו עם מסך הדסקטופ במחשב הנייד או השולחני שלנו שונה מאד מאופי המפגש שלנו עם הטאבלט, וכמובן שלמפגש עם הסמארטפון יש מאפיינים שונים לחלוטין משניהם. איך הם שונים? במטרות השימוש בממשק, משך זמן השימוש, צורת התפעול, ההקשר שבו מתבצע השימוש וכו׳. לכל אחד מהמפגשים יש אופי שונה לחלוטין. זו גם הסיבה שכשמתכננים ממשקי משתמש למכשירים שונים, כדאי לתכנן כל אחד מהם בנפרד ולא לגזור את ממשקי הסמארטפון שלכם ממה שמופיע באתר בדקסטופ, למשל.
כשמסתכלים על ציר הזמן מנקודת המבט של התוכן שאתם רוצים להנגיש לקהל היעד שלכם מגלים תמונה מורכבת. ברוב המצבים שבהם יש לקהל היעד שלכם אפשרות לצרוך את התוכן שלכם בטקסט או בוידאו – הם עסוקים מדי בשביל זה. אם כתבתם מאמר מקצועי מקיף והלקוח שלכם יתקל בו במהלך יום העבודה בדסקטופ, זה יהיה זמן בעייתי מאד, כיוון שהמטרה של הלקוח בזמן הזה היא לעבוד ולא לקרוא.
אבל אם נתכנן את המפגש עם התוכן בצורה נכונה – נוכל, למשל, להציב בדף התוכן שלנו כפתור "שליחה לנייד" שיאפשר למשתמש להאזין לתוכן הזה מאוחר יותר. מתי? בזמן שבו יהיה ללקוח פנאי לצרוך תוכן קולי כתוכן משני.
למשל – בפקקים בדרך הביתה, בזמן ההליכה בערב או כשמורידים את הכלב. בכל המצבים האלה – לא יהיה מעורב מסך דיגיטלי שדורש תשומת לב עיקרית, אבל בהחלט תהיה אפשרות להקשיב.
אם תרצו להצליח להביא את התוכן שלכם לנקודות בזמן שבהן ללקוחות שלכם יש אפשרות להאזין – נשמח לעזור לכם ליצור תשתית שתאפשר להגיע לשם ממש בקלות.
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים.
הכירו את מודל החזר ההשקעה של התוכן הדיגיטלי
בעידן של עומס מידע, כשכל כך הרבה תוכן מגיע אל הלקוחות שלכם מכל כך הרבה כיוונים, יש ערך מכריע לאיכות התוכן. לרוב הארגונים היום כבר ברור שרק תוכן איכותי באמת, שנוצר ממקום של כוונה לתת ערך, יעזור לבנות נאמנות למותג לאורך זמן.
אחת השאלות החשובות ביותר לדעתנו היא איך מודדים את האיכות של תוכן? איך נוכל לוודא שהתוכן שאנחנו מייצרים באמת יהיה בעל ערך ללקוחות שלנו? כיוון שאנחנו ב-Summruai מגיעים מעולמות חוויית המשתמש – כאן דווקא היה לנו קל להביא מודל מקובל שמהווה בסיס חשוב בתחום שלנו.
לפני כמה שנים יצר חוקר בשם B.J Fogg מאוניברסיטת סטנפורד, מודל שבוחן את היכולת שלנו להשפיע על ההתנהגות של משתמשים ולקוחות. ההנחה הבסיסית במודל היא שכשהמשתמש או הלקוח יתקל בתוכן שלכם ויצטרך להחליט אם לצרוך אותו או לא, ההחלטה שלו תהיה תלויה בשילוב בין שני פרמטרים – המוטיבציה והיכולת.
מדד המוטיבציה עוסק בשאלה הפשוטה האם התוכן שאתם מציעים בעל ערך ומועיל עבור הצרכן. הכותרת של התוכן שמרמזת מה יש בו, יחד עם התמונה המצורפת שמופיעה לידו – יהיו הבסיס להחלטה של המשתמש אם ללחוץ או לא. זו הסיבה שכותרות משכנעות שמבטיחות ערך עובדות כל כך טוב, גם כשהתוכן בפועל לא ממש עומד בציפייה.
המדד השני הוא מדד הקושי. כלומר – כמה קל או קשה יהיה לצרוך את התוכן.
כשמגיעים כבר לתוכן עצמו – אם מדובר בתוכן טקסטואלי - הלקוח שלכם יצטרך להחליט אם באמת להתחיל לקרוא.
לבני אדם יש קושי אמיתי ומוכח לקרוא טקסטים, ולכן הזמן הממוצע שמוקדש לקריאת בלוג פוסטים הוא 37 שניות, שזה – בינינו – ממש לא מספיק כדי לקרוא שום בלוג פוסט... הגדלת הטקסטים, ריווח גדול יותר, שילוב של כותרות משנה והוספת אלמנטים ויזואליים יעזרו לקוראים להרגיש בנוח יותר ולקרוא, אבל עדין – מדובר בהחלטה מורכבת.
כשמדובר בטקסט – הקושי לקרוא והזמן שזה יגזול יגרמו לכך שברוב המקרים – הקוראים יחליטו לשמור את התוכן לאחר כך או פשוט לוותר. כשמדובר על וידאו – הבעיה לא שונה. כולנו חווים קושי להתחייב לצפיה בוידאו שיש לו ערך מקצועי. כמה הרצאות טד והרצאות מכנסים מחכות אצלכם ברשימת הצפייה? במבחן הקושי – לוידאו וטקסט יש חסרון גדול – הם מחייבים את כל תשומת הלב של המשתמש, ובינינו - למי יש זמן להגיע אליהם? כשמדובר באודיו, ההחלטה פשוטה יותר, כי אפשר להאזין גם במקביל לפעולות אחרות.
אבל בואו נוסיף לרגע את ההקשר. את הוידאו והטקסט שתופסים אותנו במהלך העבודה – אנחנו נוטים להזיז הצידה, כדי שנוכל להתרכז בעבודה עצמה. ובשעות הערב – נרצה לרוב למלא את הזמן שלנו בתוכן חווייתי ולא בתוכן מקצועי. הזמנים שבהם יש לנו יכולת להקדיש זמן ומאמץ להעשרה ורכישת ידע נוסף הם דווקא זמני הביניים שבהם אנחנו עושים פעולה אחרת כמו ספורט, נהיגה, שוטפים כלים או מורידים את הכלב. ולנקודות הזמן האלו אפשר להגיע רק אם התוכן מגיע בפורמט קולי.
כשיצאנו לדרך עם Summurai יצרנו מדד לבחינת איכות התוכן בעולם. קראנו לו V.E.R - Value/Effort Rate – כלומר – היחס בין המאמץ שמושקע לבין הערך שאנחנו מקבלים מהתוכן. מצאנו שבעידן הנוכחי - רוב הטקסטים שאנחנו קוראים, בסוף משאירים אותנו עם התחושה שהטקסט לא היה שווה את המאמץ שהקדשנו לו. גם כשמדובר בפודקאסטים – בהרבה מקרים יש פער עצום בין האורך של הפודקאסט לבין הערך שקיבלנו מההאזנה לו.
ה-Summies – התקצירים הקוליים - מגישים את התוכן בעל יחס הערך לעומת מאמץ הגבוה ביותר שקיים בעולם הדיגיטלי. 3 דקות של תוכן מזוקק שנבחר ונערך בקפידה כדי להביא מקסימום ערך, ומוגש באודיו – כלומר – דורש מינימום מאמץ ומשתלב בזמנים שבהם אנחנו זמינים לדעת יותר. כדי לאפשר גמישות – הוספנו גם את הטקסט ל-Summy, כדי לאפשר למשתמשים לבחור.
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים.
מהו Tone of voice, איך מגדירים אותו ולמה הוא קריטי להאזנה?
כבר אמרנו שלאודיו יש יתרון יחסי בעובדה שאפשר לצרוך אותו כפעילות משנית במקביל לפעילות עיקרית אחרת. אבל לא דיברנו על יתרון נוסף והרבה יותר מעניין של אודיו. תוכן קולי מאפשר לשבור את הקרח וליצור מפגש אנושי, רגשי וחם הרבה יותר עם הלקוחות שלכם. כשמתחילים ליצור תוכן קולי, מגיעים מהר מאד לשאלה איזה קול נרצה שייצג את המסר והמותג שלנו. כשיוצאים מהאיזור הקר של התוכן הכתוב, חייבים לבחור פרזנטורית או פרזנטור שמבטאים הכי טוב את המותג שלכם.
את מי תרצו שהלקוחות שלכם יפגשו ומהו ה-Tone of voice שתרצו שיהיה לה או לו?
הגשת התוכן בקול אנושי וידידותי היא לא גימיק. מסתבר שפשוט אי אפשר אחרת. כשאתם או הלקוחות שלכם צורכים תוכן קולי כפעילות משנית, בזמן נהיגה או כל פעילות אחרת, מרבית המשאבים הקוגניטיביים שלכם צריכים להמשיך להיות מרוכזים במשימה העיקרית שלכם ולא בפענוח הקול. וכשרובוט או קריין רשמי מדי מדבר אליכם, המערכת הקוגניטיבית בוחרת בדרך הקלה – לסנן. כדי לעבור את מחסום הקשב, התוכן שמוגש בקול צריך להיות בגובה העיניים – כמו בתוכניות הרדיו או בשיחה עם מישהו אחר שיושב לצדכם ברכב. רק תוכן כזה יעבור את מחסומי הקשב שלכם.
כשיצאנו לדרך עם התקצירים הקוליים של Summurai עשינו שימוש במנועי Text to speech, והפידבק מהמאזינים היה שהם פשוט לא מצליחים להקשיב. קיבלנו החלטה דרמטית להחליף את המנועים הטכנולוגיים בבני אנוש, וביום הראשון שעלינו לאוויר עם תוכן בקריינות אנושית – אנשים שאלו – "זה Text to speech, נכון?". הכי מעליב שאפשר! הבנו שהתוכן שלנו עדין מרגיש כמו קריינות רובוטית כי הטקסט שלנו כתוב לקריאה ולא להגשה בקול. הכתיבה של כולנו נוטה להיות הרבה יותר מדי רשמית, כי ככה לימדו אותנו. אבל תוכן קולי חייב להיות רך הרבה יותר. אז עברנו לכתוב תוכן שדומה הרבה יותר לתסריט להגשה - במקום טקסטים כתובים בפורמט הקלאסי – ושם אפשר לראות את הקסם.
כשתצאו לדרך עם יצירה של תוכן קולי, חשוב שתזכרו לא לבחון את הטקסטים בקריאה אלא להבין איך שוברים את הקרח ויוצרים שיחה בגובה העיניים. נסו לשאול את עצמכם עם מי תרצו שהלקוחות שלכם ידברו ואיזה סוג של נעליים הנציג שלכם צריך לנעול בזמן הקלטת הקול. זה יעזור לכם לזהות את הקול שהכי נכון לכם.
אם הגעתם עד לכאן, פגשתם באופן אישי את מה ש- Summurai יודעת לעשות. עכשיו, שאתם יודעים מי אנחנו ומה אנחנו מציעים וחוויתם את זה בעצמכם, כל מה שנשאר זה לצאת לדרך ולהוסיף את ערוץ התקשורת הזה למערכת היחסים שבינכם לבין הלקוחות שלכם. נשמח ליצור תוכן כזה ולעזור לכם להנגיש אותו בכלים של Summurai.
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים.
הגיע הזמן להתאים את אורך התוכן לסבלנות של קהל היעד שלכם אורחים: מירית טובי מנהלת מחלקת הדרמה גיא לוי מפיק ראשי
טוויטר הגיעו לעולם ב-2006 ופתחו את הדלת לעולם של תוכן מצומצם עם הגבלת המסרים ל-140 תווים.
Vine הצטרפו למשחק ב-2012 עם קטעי וידאו מוגבלים לאורך של 6 שניות. פוסטים בפייסבוק בני 85 תווים או פחות יופיעו עם פונט מוגדל, הוידאו באינסטגרם מוגבל ל-15 שניות, והסטוריז בפייסבוק מוגבלים ל-20 שניות.
מחפשים תוכן מעמיק? ההרצאות של טד תוכננו במקור ל-18 דקות, אבל בשנים האחרונות הבינו בטד ש-18 דקות זה נצח בעולם של היום וקיצרו את ההרצאות ל-5 דקות. גם הלמידה משתנה ומונחים כמו Micro learning – למידה בחתיכות קטנות לאורך זמן – תופסת מקום משמעותי.
דור ה-Y הביא לעולם תרבות של TL;DR – Too long didn’t read או אמ;לק – "ארוך מדי - לא קראתי", והודיעו לכולנו שאם לא נקצר ונדייק את התוכן, הם פשוט לא יהיו שם בצד השני.
אם נציץ לרגע בעולם הספרים הדיגיטליים – אחרי ההצלחה של Audible שהפכו את הספרים הכתובים לספרים קוליים, הופיעו מוצרים כמו Blinkist ו-Instaread שמציעים תקצירים קוליים לספרים, ומנסים להעביר את הרעיון המרכזי בספר בפחות מ-15 דקות, בהצלחה טובה יותר או פחות.
התוכן שבחרנו ב-Summurai מוכוון ל-3 דקות. הבחירה ב-3 דקות היא איזון בין היכולת להעמיק, לגעת בנקודה ולחפור בה ולא להסתפק באמירה שטחית, אבל להתמקד. המסר שלכם ארוך יותר? אולי יהיה נכון לפצל אותו ל-2 Summies. סושי. כבר אמרנו.
אבל ליצור תוכן קצר ששומר על איכות זה רחוק מלהיות קל. מארק טוויין כתב פעם – "אני מתנצל ששלחתי לך מכתב ארוך, לא היה לי זמן לקצר". יצירת תוכן קצר וממוקד קשה הרבה יותר מכתיבה של טקסטים ארוכים ומעייפים. זו בדיוק ההתמחות של הצוות של Summurai ונשמח לעזור לכם ליצור תוכן כזה ולאפשר למותג שלכם להיות מזוהה עם תוכן קל לעיכול עם ערך מוסף אדיר.
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים.
|
Summuraiמה זה Summy ולמה זה פורמט התוכן הרלוונטי ביותר שפגשתם? |
03:24
|
מה זה Summy ולמה זה פורמט התוכן הרלוונטי ביותר שפגשתם?
http://summur.ai/lFYVY
מה זה Summy ולמה זה פורמט התוכן הרלוונטי ביותר שפגשתם?
אנחנו חיים בעידן של עומס אינסופי של מידע. מצד אחד יש לכולנו צורך אמיתי לדעת הרבה יותר על הרבה יותר תחומים, ומצד שני כמות התוכן בעולם הולכת וגדלה בקצב מסחרר, ואיכות התוכן הולכת ויורדת ואיך בכלל נספיק לקרוא את כל מה שמעניין אותנו עם כל כך מעט זמן פנוי? התפקיד של הלוחמים הסמוראים שלנו, הכותבים והעורכים שלנו כפול – מצד אחד לשמור שתוכן רע לא ימצא את דרכו אל קהל היעד, ומצד שני – לזהות את התוכן הטוב באמת ולחתוך אותו לפיסות תוכן קטנות ומדויקות, שיעבירו את מה שצריך לדעת בדרך המדויקת והמינימלית ביותר. במסגרת הדיוק של הגשת התוכן לעולם יצרנו יחידת תוכן חדשה שקוראים לה Summy. הצוות של Summurai יודע לכתוב Summies עצמאיים (StandAlone) בנושאים שתבחרו, או לאתר את המאמרים והתכנים הטובים ביותר ברשת, לסכם אותם ולהקליט את התקציר הקוליים, גם כשהמקור בשפה שונה מהתקציר הסופי. אנחנו אנשים של אנשים ולכן כל זה נעשה על ידי בני אדם ולא מכונות. את תקצירי המאמרים שלנו כותבים רק אנשים שמבינים בעולם התוכן שבו עוסק המאמר. בעידן של מכונות ואלגוריתמים שמנסים להחליף אנשים, אנחנו בצד של האנשים, ויודעים שלפחות בשנים הקרובות - אף אחד לא יוכל לסכם ולהגיש טקסט יותר טוב מבני אנוש שבאמת מבינים על מה מדובר. ל- Summies תוכלו להוסיף כפתורי הנעה לפעולה כמו קישור לרכישה או יצירת קשר טלפוני או ניווט ליעד פיזי באמצעות הנייד. את ה-Summies אנחנו אורזים ב- Summy Boards - לוחות תוכן, ערוצים בנושאים שונים, שהם בעצם פלייליסטים של Summies. SummyBoard יכול להיות פלייליסט סגור או כזה שמתעדכן מפעם לפעם, הוא יכול להיות פתוח לקהל הרחב או לדרוש הרשמה והתוכן שלו יכול להיות מוגש בחינם או בתשלום. לוח התוכן הזה הוא Webי – כלומר – זמין כקישור ברשת, בלי צורך בהתקנה של אפליקציה או כל מחסום אחר בדרך אליו, ואפשר לשלוח קישור לפלייליסט המלא או ל-Summy בודד במייל, בסמס או בווטסאאפ. ה-SummyBoard הוא White label – הוא יקבל את זהות המותג שלכם - את הצבעוניות שלכם, את הלוגו ואת התמונות שתבחרו עבורו, ויהפוך להיות ערוץ תוכן נוסף במערכת היחסים בינכם לבין קהל היעד שלכם. תוכלו להשאיר את ערוץ התוכן הזה אצלינו או לארח אותו תחת האתר שלכם. את לוחות התוכן וה-Summies יוצרים ב-Dojo – מערכת הניהול הסופר מתקדמת שיצרנו, ושאנחנו קצת מאוהבים בה... היא מאפשרת יצירת Summies, ניהול שלהם ומעקב אחרי הביצועים שלהם עם סטטיסטיקות ואפשרות ללמוד מה עובד לכם יותר ואיפה אפשר לשפר. אנחנו מזמינים אתכם ליצור קשר כדי שנקים לכם SummyBoard לדוגמה, כדי לראות ולהרגיש איך זה עובד עבורכם. אבל מה בכלל אפשר לעשות עם Summurai ואיך תוכלו להשתמש בנו כדי לדייק ולקדם את התוכן שלכם? ב-summies הבאים נספר לכם הכל מהכל. אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
03:24
60% Complete
|
|
Summuraiהערך של Summurai לפני מכירה ואחריה |
02:57
|
הערך של Summurai לפני מכירה ואחריה
הפלייליסטים של Summurai הם אמצעי חדש להנגשה של תוכן לקהל יעד עסוק. הם יכולים להיות חלק מתהליך מכירה, ללוות את תהליכי חוויית הלקוח שלכם, להוות תשתית חלופית לבלוג או לתוכן שיווקי ברשת או לשמש כערוץ תקשורת שישאיר את הצוות שלכם בארגון מעודכן בכל מה שחשוב לדעת. בעולם המכירות ביקרתם באולם התצוגה של רכב? קבלו לנייד פלייליסט עם כל מה שצריך לדעת על הרכב הבא שלכם. התעניינתם בקורס? למה שלא תשמעו מהמרצה שלכם את כל מה שצריך לדעת על הקורס ועל הרלוונטיות שלו לתעשייה? הגעתם למלון? קבלו לטלפון את כל האטרקציות שתוכלו למצוא במלון ובסביבה שלו בדרך קצרה, ידידותית למשתמש ולאיכות הסביבה. אם נחשוב על זה לרגע, עכשיו כשאתם מאזינים לפלייליסט שלנו, אתם נמצאים בתוך מסע הלקוח שלנו, תראו כמה דברים אתם מצליחים ללמוד על Summurai בזמן שנוח לכם ובלי נוכחות חיה של מישהו מהצד שלנו... זו הזדמנות לייעל את תהליך המכירה, לחסוך זמן יקר מאנשי המכירות שחוזרים על עצמם מיליון פעמים ביום, לדייק את המסר שלכם, לחתוך אותו לחתיכות קטנות ולאפשר ללקוחות שלכם לדעת הרבה יותר על המוצר שלכם בלי להתאמץ. בואו נדבר על תחום חוויית הלקוח הלקוחות רכשו את המוצר שלכם ויש לכם המון מה לספר להם עליו, אבל ברור שאם תשלחו את זה בטקסט או במדריך למשתמש אף אחד לא יקרא, ואם תשלחו וידאו – תגלו שההפקה יקרה, וכמעט שאין צפיות. שליחה של פלייליסט של Summies תאפשר לקהל היעד שלכם להקשיב כשיהיה להם נוח – ישירות מהנייד. זה יכול להיות הסבר ידידותי על מכונת הקפה שהם רכשו הרגע - איך שומרים עליה, איך בוחרים קפסולות ומה עושים איתן אחרי שממחזרים. זה יכול להיות ההסבר המלא על כרטיס האשראי החדש שלי או איך מתנהל תהליך לקיחת המשכנתא או הנחיות לקראת הביקור הבא שלי בטיפת חלב ישר אחרי שיצאתי מהביקור. זה יכול להיות הסבר על בית המלון שלכם ועל השירותים שתוכלו להציע למבקרים או אפילו ליצור סיור מודרך בלי מדריך, שמבוסס מיקום ויוביל את הלקוחות שלכם לאן שצריך. אם אתם מרצים בקורס, למה שלא תשלחו למשתתפים תקציר בקולכם לשיעור שהרגע נלמד או תקציר של מאמר רלוונטי שיעשיר את הסטודנטים? או שאולי תניחו קוד QR על המוצר הפיזי שלכם ותנגישו ללקוחות פלייליסט עם כל מה שצריך לדעת עליו? אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
02:57
60% Complete
|
|
Summuraiמעצבים מחדש את עולם התוכן הדיגיטלי |
03:40
|
מעצבים מחדש את עולם התוכן הדיגיטלי
כולם מבינים שכדי לשווק היום - חייבים ליצור תוכן. אגדת השיווק סת' גודין אמר בצורה מדויקת ש-Content marketing זו פשוט הדרך היחידה שנשארה לנו למכור. אבל מסתבר שלמרות שכמעט כל מנהלי השיווק מייצרים תוכן, כ-70% מהם טוענים שזה לא ממש עובד כמו שהם חשבו. יש המון חסמים בדרך ליצירת תוכן טוב, שאנשים באמת צורכים אותו. האבולוציה של כתיבת תוכן מתחילה בהבנה של ארגונים שהם טובים בתחום שהם עוסקים בו, אבל לא בהכרח טובים בכתיבת תוכן על מה שהם עוסקים בו וגם לא ממש טובים בלקדם אותו ברשת. בשלב הזה, ארגונים שוכרים כותבי תוכן ומכתיבים להם על מה לכתוב. הבעיה היא שכותבי התוכן, שיודעים ואוהבים לכתוב, לא יודעים ואוהבים לכתוב על עולם התוכן של החברה שלכם. הם פשוט נאלצים לעשות את זה כדי להתקיים. את התוכן שהם כותבים, ארגונים מקדמים באמצעות פרסומות וקידום בפלטפורמות כמו אאוטבריין וטאבולה. וכדי לשפר את הביצועים – משנים את הכותרות ומשחקים את משחק ה-Click bait – הפיתוי באמצעות כותרות אגרסיביות שברוב המקרים לא תואמות לתוכן האמיתי שתמצאו שם. אבל בואו נכיר במציאות וניתן קצת קרדיט לקהל היעד שלכם. הם יזהו תוך שניות תוכן שטחי שנוצר אך ורק למטרות שיווק, לעומת תוכן מקצועי שנכתב מתוך Passion ורצון אמיתי לשתף ולהועיל על ידי אנשי מקצוע שבקיאים בתחום. התכנים הטובים ביותר ברשת נכתבו על ידי אנשים שמבינים בתחום ויש להם Passion לכתוב, ולרוב – לא שילמו להם על זה. אז איך מייצרים תוכן כזה? לא מייצרים, אלא מוצאים אותו. קוראים לזה Curation. אוצרות. במקום ליצור תוכן ייחודי משלכם ולהתאמץ לייצר אותו באיכות ראויה, אנחנו מציעים לכם כיוון אחר. בואו נאתר את התכנים הטובים ביותר שפורסמו ברשת בתחום שבו אתם עוסקים – ונייצר עבור הלקוחות העסוקים שלכם תקציר קולי למאמרים האלה. במקום שהמותג שלכם יהיה מזוהה עם עוד מותג שמייצר תוכן בבלוג, זו ההזדמנות להפוך את המותג שלכם להיות זה שמאתר את התכנים המעניינים והאיכותיים ברשת ועוזר ללקוחות להישאר מעודכנים בכל מה שקורה בתעשייה במינימום מאמץ. תגידו אתם - איזה מותג ייתפס כמועיל יותר? זה מה ש-Summurai יכול לעשות עבורכם. במקום לעבוד קשה במאמץ להמציא את עצמכם מחדש עם עוד ועוד תוכן ולהתמודד עם הצורך להיאבק בניסיון לשמור על איכות, יש לכם הזדמנות לשמור על איכות יוצאת דופן, לייצר עוד ועוד תוכן, ולעבוד הרבה פחות קשה. התקציר, אגב, יוכל להיות בעברית גם לתוכן באנגלית ולהיפך. זה נכון גם לגבי שפות נוספות. מה לגבי זכויות יוצרים? אל תדאגו, גם את הנושא הזה בדקנו בקפידה. התוכן המקוצר שלנו נוצר ללא שימוש ישיר בתוכן המקורי ואין איתו בעיה של זכויות יוצרים, את התקציר לתוכן נביא תמיד בצורה מתומצתת ולא בקופי – פייסט והוא יופיע עם רפרנס ולינק למאמר המקורי, כי אין לנו שום צורך להפוך אותו לשלנו. להיפך. עצם הציטוט של התוכן בשם אומרו יוצר את הקרדביליות שאנחנו רוצים להשיג. זו הזדמנות לייצר תשתית של תוכן באיכות מדהימה ובפורמט חדשני ומדויק יותר. אתם יכולים להשתמש בפלטפורמה ולהזין את התוכן בעצמכם או שהצוות של Summurai יעשה עבורכם את השירות המלא – החל מאיתור המאמרים, דרך יצירת התקצירים ועד להקלטת התקציר והעלאת התוכן לדף שלכם. אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
03:40
60% Complete
|
|
SummuraiSummurai לעולם הידע וההדרכה הפנים ארגוניים |
02:06
|
Summurai לעולם הידע וההדרכה הפנים ארגוניים
לכל עובד רציני ומקצועי בארגון יש צורך להישאר מעודכן, להיחשף למגמות, לרכוש ידע וכלים בתחום שלו שיעזרו להיות עובד טוב יותר. אבל כולנו יודעים שלעובדים בארגון אין זמן פנוי. הנה דוגמה אחת מטרידה במיוחד - מחקרים בעולם הרפואה מראים באופן חד-משמעי שרופאים פשוט לא מצליחים למצוא זמן להתעדכן בחידושים האחרונים בעולם הרפואה. Summurai מציעה לארגונים הזדמנות ליצור ערוץ תוכן פנים ארגוני שבמסגרתו יישלחו לעובדים שלכם סיכומי המאמרים העדכניים, הטובים והרלוונטיים ביותר מהרשת. התקצירים הקוליים (והטקסטואליים) יישלחו לעובדים ישירות לנייד בהודעת SMS, וואטסאפ או בפורמט "סטנדרטי יותר" דרך מייל. ממשקי התוכן יהיו ממותגים עם שם הארגון, כדי לחדד ולהדגיש את העובדה שהתוכן הזה הוא חלק מהערך הייחודי של המעסיק לעובדים. מנהלי משאבי האנוש, מנהלי הרווחה או המנהלים המקצועיים יוכלו להגדיר ולהנחות גם את המינון של התוכן, וגם את האופי של התכנים. הארגון יוכל לבחור את התכנים מתוך מאגר התכנים שאנחנו יוצרים או להוסיף סיכומים למאמרים שנציגי הארגון ייבחרו בעצמם, ואפילו -לתת לעובדים את האפשרות להמליץ על תוכן שהם חושבים שיכול להועיל לשאר העובדים. את תקצירי התוכן אפשר יהיה לחלק לתחומים – כמו מיומנויות ניהול רכות, ניהול עובדים, ניהול זמן, מגמות בתעשייה או קטגוריות אחרות שהארגון יבחר. ואם כבר יצרנו ערוץ תקשורת פנים ארגוני, נוכל להשתמש בערוץ הזה גם לטובת שליחת עדכוני הנהלה כמו דבר המנכ"לית לסיכום הרבעון, או לשליחה של עדכונים והנחיות כמו הסברים לגבי תהליך הערכת העובדים השנתי, כדי לחסוך מאמצי הסברה והדרכה שמבזבזים לכולם זמן יקר. אם בא לכם לטעום ולהרגיש – נשמח ליצור פלייליסט כזה לדוגמה, כדי שתוכלו להפעיל אותו ולהעביר בין מקבלי ההחלטות כבר מחר בבוקר. אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
02:06
60% Complete
|
|
Summuraiהחיבור בין סמוראי לעולם הפודקאסטים |
02:01
|
החיבור בין סמוראי לעולם הפודקאסטים
החיבור שלנו עם עולם הפודקאסטים מתבסס על מאפיינים שדווקא פחות שייכים לסיפור הסמוראי המקורי. לפני הכל, יש לנו יתרון יחסי על כל נגני הפודקאסטים בעולם – והוא שממשקי המשתמש שלנו מותאמים לעברית – מצרך שפשוט לא קיים בעולם של נגני הפודקאסטים האחרים. אבל זה לא היתרון היחסי היחיד שלנו. ממשקי המשתמש של Summuraiמאפשרים לאסוף סטטיסטיקות שימוש ונתוני השמעה בווב ומציעים כמה פיצ'רים שלא פגשתם קודם – שליחת פידבק לתוכן, הרשמה לעדכונים, שליחת אייטם מהווב ישירות לנייד כדי לשמוע מאוחר יותר ויצירה של פלייליסטים להאזנה מאוחר יותר. זו הסיבה שרדיו תל-אביב 102fm בחרו ב- Summurai להיות פלטפורמת הנגשת התוכן הקולי בווב. לכל אחת מהתוכניות שמשודרות בתחנה יש ערוץ ייעודי ב-Summurai שמרכז את כל תכני האודיו שמופקים – יש שם גם תוכניות מלאות וגם חלוקה של התוכניות ליחידות תוכן עצמאיות לפי אייטם. כל התוכן הזה מוצג באמצעות ממשקי המשתמש של Summurai לדסקטופ ולמובייל ומנוהל ממערכות הניהול של Summurai מאחורי הקלעים, אבל יושב על אתר האינטרנט של 102fm. עוד הזדמנות יוצאת דופן היא ביכולת לבנות פלייליסטים נפרדים שמבוססים על התוכן שלכם. אם בא לכם לראות את הפודקאסט שלכם על הפלטפורמה של Summurai, כל מה שצריך זה ליצור קשר, כדי שנטען את ה-RSS שלכם ונראה מה יצא! אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
02:01
60% Complete
|
|
Summuraiהמקום של אודיו בציר הזמן של הלקוחות שלכם |
02:32
|
המקום של אודיו בציר הזמן של הלקוחות שלכם
כדי להבין אודיו באמת - צריך להבין צירי זמן ומסעות של משתמשים. מסע משתמש או מסע לקוח הוא תהליך שבו מציירים את ציר הזמן של הלקוח מתחילת היום ועד לסופו, מאתרים את האינטראקציות של הלקוח עם הארגון ומנתחים את המאפיינים של כל אחת מנקודות המפגש. כשמציירים את ציר הזמן הזה עבור המשתמש הדיגיטלי הממוצע, אפשר לזהות את כל נקודות המפגש בין הקהל הרחב לבין עולמות הדיגיטל. ארגונים גדולים מאד בעולם חקרו לעומק את צירי הזמן האופייניים ואת מאפייני המפגש של כולנו עם ממשקים דיגיטליים, והתובנות מאד מעניינות. מסתבר שאופי המפגש שלנו עם מסך הדסקטופ במחשב הנייד או השולחני שלנו שונה מאד מאופי המפגש שלנו עם הטאבלט, וכמובן שלמפגש עם הסמארטפון יש מאפיינים שונים לחלוטין משניהם. איך הם שונים? במטרות השימוש בממשק, משך זמן השימוש, צורת התפעול, ההקשר שבו מתבצע השימוש וכו׳. לכל אחד מהמפגשים יש אופי שונה לחלוטין. זו גם הסיבה שכשמתכננים ממשקי משתמש למכשירים שונים, כדאי לתכנן כל אחד מהם בנפרד ולא לגזור את ממשקי הסמארטפון שלכם ממה שמופיע באתר בדקסטופ, למשל. כשמסתכלים על ציר הזמן מנקודת המבט של התוכן שאתם רוצים להנגיש לקהל היעד שלכם מגלים תמונה מורכבת. ברוב המצבים שבהם יש לקהל היעד שלכם אפשרות לצרוך את התוכן שלכם בטקסט או בוידאו – הם עסוקים מדי בשביל זה. אם כתבתם מאמר מקצועי מקיף והלקוח שלכם יתקל בו במהלך יום העבודה בדסקטופ, זה יהיה זמן בעייתי מאד, כיוון שהמטרה של הלקוח בזמן הזה היא לעבוד ולא לקרוא. אבל אם נתכנן את המפגש עם התוכן בצורה נכונה – נוכל, למשל, להציב בדף התוכן שלנו כפתור "שליחה לנייד" שיאפשר למשתמש להאזין לתוכן הזה מאוחר יותר. מתי? בזמן שבו יהיה ללקוח פנאי לצרוך תוכן קולי כתוכן משני. אם תרצו להצליח להביא את התוכן שלכם לנקודות בזמן שבהן ללקוחות שלכם יש אפשרות להאזין – נשמח לעזור לכם ליצור תשתית שתאפשר להגיע לשם ממש בקלות. אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
שלחנו לך!
האפשרות לבטל את השליחה למייל ולנייד תהיה זמינה במייל העדכונים שיישלח.
00:00
02:32
60% Complete
|
|
Summuraiאיך מודדים את איכות התוכן שלכם? |
02:45
|
איך מודדים את איכות התוכן שלכם?
בעידן של עומס מידע, כשכל כך הרבה תוכן מגיע אל הלקוחות שלכם מכל כך הרבה כיוונים, יש ערך מכריע לאיכות התוכן. לרוב הארגונים היום כבר ברור שרק תוכן איכותי באמת, שנוצר ממקום של כוונה לתת ערך, יעזור לבנות נאמנות למותג לאורך זמן. אחת השאלות החשובות ביותר לדעתנו היא איך מודדים את האיכות של תוכן? איך נוכל לוודא שהתוכן שאנחנו מייצרים באמת יהיה בעל ערך ללקוחות שלנו? כיוון שאנחנו ב-Summruai מגיעים מעולמות חוויית המשתמש – כאן דווקא היה לנו קל להביא מודל מקובל שמהווה בסיס חשוב בתחום שלנו. לפני כמה שנים יצר חוקר בשם B.J Fogg מאוניברסיטת סטנפורד, מודל שבוחן את היכולת שלנו להשפיע על ההתנהגות של משתמשים ולקוחות. ההנחה הבסיסית במודל היא שכשהמשתמש או הלקוח יתקל בתוכן שלכם ויצטרך להחליט אם לצרוך אותו או לא, ההחלטה שלו תהיה תלויה בשילוב בין שני פרמטרים – המוטיבציה והיכולת. מדד המוטיבציה עוסק בשאלה הפשוטה האם התוכן שאתם מציעים בעל ערך ומועיל עבור הצרכן. הכותרת של התוכן שמרמזת מה יש בו, יחד עם התמונה המצורפת שמופיעה לידו – יהיו הבסיס להחלטה של המשתמש אם ללחוץ או לא. זו הסיבה שכותרות משכנעות שמבטיחות ערך עובדות כל כך טוב, גם כשהתוכן בפועל לא ממש עומד בציפייה. המדד השני הוא מדד הקושי. כלומר – כמה קל או קשה יהיה לצרוך את התוכן. כשמדובר בטקסט – הקושי לקרוא והזמן שזה יגזול יגרמו לכך שברוב המקרים – הקוראים יחליטו לשמור את התוכן לאחר כך או פשוט לוותר. כשמדובר על וידאו – הבעיה לא שונה. כולנו חווים קושי להתחייב לצפיה בוידאו שיש לו ערך מקצועי. כמה הרצאות טד והרצאות מכנסים מחכות אצלכם ברשימת הצפייה? במבחן הקושי – לוידאו וטקסט יש חסרון גדול – הם מחייבים את כל תשומת הלב של המשתמש, ובינינו - למי יש זמן להגיע אליהם? כשמדובר באודיו, ההחלטה פשוטה יותר, כי אפשר להאזין גם במקביל לפעולות אחרות. אבל בואו נוסיף לרגע את ההקשר. את הוידאו והטקסט שתופסים אותנו במהלך העבודה – אנחנו נוטים להזיז הצידה, כדי שנוכל להתרכז בעבודה עצמה. ובשעות הערב – נרצה לרוב למלא את הזמן שלנו בתוכן חווייתי ולא בתוכן מקצועי. הזמנים שבהם יש לנו יכולת להקדיש זמן ומאמץ להעשרה ורכישת ידע נוסף הם דווקא זמני הביניים שבהם אנחנו עושים פעולה אחרת כמו ספורט, נהיגה, שוטפים כלים או מורידים את הכלב. ולנקודות הזמן האלו אפשר להגיע רק אם התוכן מגיע בפורמט קולי. כשיצאנו לדרך עם Summurai יצרנו מדד לבחינת איכות התוכן בעולם. קראנו לו V.E.R - Value/Effort Rate – כלומר – היחס בין המאמץ שמושקע לבין הערך שאנחנו מקבלים מהתוכן. מצאנו שבעידן הנוכחי - רוב הטקסטים שאנחנו קוראים, בסוף משאירים אותנו עם התחושה שהטקסט לא היה שווה את המאמץ שהקדשנו לו. גם כשמדובר בפודקאסטים – בהרבה מקרים יש פער עצום בין האורך של הפודקאסט לבין הערך שקיבלנו מההאזנה לו. ה-Summies – התקצירים הקוליים - מגישים את התוכן בעל יחס הערך לעומת מאמץ הגבוה ביותר שקיים בעולם הדיגיטלי. 3 דקות של תוכן מזוקק שנבחר ונערך בקפידה כדי להביא מקסימום ערך, ומוגש באודיו – כלומר – דורש מינימום מאמץ ומשתלב בזמנים שבהם אנחנו זמינים לדעת יותר. כדי לאפשר גמישות – הוספנו גם את הטקסט ל-Summy, כדי לאפשר למשתמשים לבחור. שלומי בכר
אנחנו רק צריכים את הטלפון שלך…
אחרי הזנת המספר, כפתור השליחה לנייד יהיה זמין עבורך בכל האייטמים. שלח לנייד שלי
אחרי הרשמה חד פעמית קצרה, ייפתחו בפניך כל המאמרים
ונוכל לשלוח לך את התכנים ישירות לנייד (SMS) בקליק.
|